Adanada 2 kız çocuğunun gölette boğulması

Adanada 2 kız çocuğunun gölette boğulması -Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kobaner, İmamoğlu ilçesine bağlı Camili köyündeki gölette boğulan 2 kızın ailesine taziye ziyaretinde bulundu


ADANA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Neslihan İpek Kobaner, İmamoğluna bağlı Camili köyündeki gölette boğulan 2 kızın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Kobaner, kurumuyla ilgili çalışmalar yapmak üzere gittiği İmamoğlunda, iki gün önce Tepecikören Deresi kıyısındaki Taşpınar mevkisinde hayvan otlattırken serinlemek için girdikleri gölette boğulan amca çocukları Melisa Süle (10) ve Eşenur Sülenin (10) ailelerini ziyaret etti.
     Ailelere başsağlığı dileyen Kobaner, böyle bir olaydan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.
     Kızlarını kaybetmenin acısını yaşayan aileleri teselli etmeye çalışan Kobaner, Biz her zaman sizin yanınızdayız. Size maddi ve manevi destek olacağız. Allah diğer çocuklarınıza uzun ömür versin dedi.
     Kobaner, taziye ziyaretinin ardından İmamoğlu ilçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gözetimindeki bir koruyucu aileyi de ziyaret etti. Ailenin isteklerini dinleyen Kobaner, koruyucu aile olmanın önemine değinerek, vatandaşların bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti.
     Kobaner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yardım alan 2 aileyi daha ziyaret etti.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada 2 kız çocuğunun gölette boğulması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER