Adanada asayiş uygulamaları

Adanada asayiş uygulamaları -Temmuz ayında 4 bin 195 şüpheli yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada, temmuz ayında emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamalarında 4 bin 195 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, temmuz ayı içerisinde kasten öldürmeden 16, kasten yaralamadan bin 96, taksirle yaralamadan 85, yaralamalı trafik kazasından 574, kişilere karşı diğer suçlardan bin 213, yağmalamadan 13 şüpheli yakalandığı belirtildi.
     Uygulamalar kapsamında, nitelikli hırsızlık olaylarından (kapkaç, yankesicilik) 3, dolandırıcılık 35, oto hırsızlığı 4, hırsızlık olaylarından 302, mal varlığına karşı diğer suçlardan 164, narkotik suçlardan 144, mali suçlardan 132, organize suçlardan 27, kaçakçılık suçlarından 167, bilişim suçlardan 14, terör olaylarından 34, toplumsal olaylardan 13, askeri firar 36, bakaya 30, yoklama kaçağı 92, yakalama müzekkereli 1 kişi olmak üzere toplam 4 bin 195 kişinin gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildiği ifade edildi.
     Açıklama şöyle devam etti:
     Suç ve suçlularla mücadele ve olayların önlenmesinde değerli vatandaşlarımızın destekleri çok önemli. Ücretsiz olan 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma İmdat telefonları 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde. Halkımızın güven ve huzur ortamını tehdit eden suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız demokratik hukuk devleti kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da büyük bir hassasiyetle ve arttırılarak devam edecek.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada asayiş uygulamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER