Adanada bayramlaşma

Adanada bayramlaşma -Vali Coş: Bayramlar toplumsal barış için çok önemli fırsatlardır


ADANA (A.A) - Adana Valiliği tarafından Ramazan Bayram dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
     Adana 75. Yıl Sanat Galerisinde gerçekleştirilen bayramlaşmada, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, konuklarla bayramlaştı.
     Coş, burada yaptığı konuşmada, sağlık ve huzur içerisinde bir Ramazan Bayramını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Bayramların değerini iyi bilmemiz gerektiğini belirten Coş, Bayramlar toplumsal barış için çok önemli fırsatlardır. Bayramları en iyi şekilde, bu doğrultuda ne kadar iyi kullanabilirsek milletçe kazançlı çıkarız dedi.
     Coş, kentte Ramazan Bayramının huzurlu geçmesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını da kaydetti.
     AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise milletimiz için son derece önemli olan bir Ramazan Bayramını daha kutladıklarını söyledi.
     Sabah saatlerinde huzurevi sakinleri ile bayramlaştığını anımsatan Ünüvar, Bayramlar sevinçlerin, üzüntülerin paylaşıldığı günlerdir. bayramlaşma bizim için son derece önemlidir. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla bayramlaşmak, sevincini paylaşmak çok önemli diye konuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise Ramazan Bayramının dolu dolu geçtiğini belirterek, Birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. İnşallah bayramdan sonra da bu birlik ve beraberliğimiz devam edecek dedi.
     Bayramlaşmaya AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve kent protokolünden çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Adanada bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER