Adanada camide yankesicilik iddiası

Adanada camide yankesicilik iddiası -Kozan ilçesinde bir kişi, camide abdest aldığı sırada askıya astığı ceketindeki 9 bin lirasının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde bir kişi, camide abdest aldığı sırada askıya astığı ceketinin cebindeki 9 bin lirasının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.
     Hayvan alım satımı yapan Bahri Kızıldağ, Cumhuriyet Mahallesindeki Fatih Camisinde abdest aldığı sırada şadırvandaki askıya astığı ceketinden 9 bin liranın çalındığını söyleyerek polis ekiplerine ihbarda bulundu.
     Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade veren Kızıldağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, cebindeki 9 bin lirayla büyükbaş hayvan almak için İmamoğlu ilçesine gittiğini ancak istediği hayvanları bulamayınca parayı harcamadan Kozana döndüğünü anlattı.
     Namazı kıldıktan sonra köye dönmeyi düşündüğünü belirten Kızıldağ, Abdest aldıktan sonra askıya astığım ceketimin cebindeki parayı şalvarımın cebine koymak istedim. Bu sırada ceketimin cep astarının dışarda olduğunu gördüm. Poşet içerisinde sarılı olan para da yerinde yoktu. Emin olmak için arabamı da kontrol ettim ama para yoktu dedi.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Adanada camide yankesicilik iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER