Adanada kaçak sigara operasyonları

Adanada kaçak sigara operasyonları -Güvenlik güçlerince son 1 ayda yapılan çalışmalarda 685 bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi


ADANA (A.A) - Adanada güvenlik güçlerince son 1 ayda yapılan çalışmalarda 685 bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, polis ekiplerince il genelinde haksız ekonomik kazanç sağlamak amacıyla kaçakçılık suçu işleyen suç örgütü mensuplarına karşı aralıksız yürütülen çalışmalar kapsamında 1 ay içinde 58 operasyon yapıldığı belirtildi.
     Değişik illerden temin ettikleri gümrük kaçağı sigaraları piyasaya sürmeye çalıştığı tespit edilen 97 kişinin, 685 bin 420 paket gümrük kaçağı sigara ile yakalanarak adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.
     Gerçekleştirilen çalışmalar ile ciddi vergi kayıplarının engellendiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Kaçakçılık olaylarından gelir elde etmekte olan suç örgütlerine de ekonomik olarak ciddi bir darbe vuruldu. İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamı, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz çalışan görevlilerimize desteklerini esirgemeyen, göstermiş oldukları teveccüh ile personelimizin çalışma şevkini arttıran Adanalı vatandaşlarımız bundan sonra da en büyük motivasyon kaynağımız olmaya devam edecektir.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada kaçak sigara operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER