Adanada köy okulları için kampanya

Adanada köy okulları için kampanya -Kozan ilçesinde YGS sınavına girecek öğrencilere dağıtılacak kalem, silgi ve kalemtraşlar toplanarak köy okullarına gönderilecek


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde YGS sınavına girecek üniversite adaylarına dağıtılacak kalem, silgi ve kalemtraşlar toplanarak köy okullarına gönderilecek.
     Kozan Lisesi öğretmenleri Ercan Kuşvuran, İbrahim Aydoğan ve Ferhat Eroğlu ile gönüllü 100 öğrenci, Milli Eğitim Müdürlüğünden izin alarak Kalem Tutan Eller, Kalemsiz Kalmasın kampanyası başlattı.
     İbrahim Aydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kozanda 4 bin 441 adayın 24 Mart pazar günü sınava gireceğini ve adaylara ÖSYM tarafından 2şer kalem 1er silgi ve 1er kalem tıraş dağıtılacağını hatırlattı.
     Hedeflerinin yaklaşık 5 bin kalem, 3 bin silgi ve 3 bin kalem tıraş toplamak olduğunu ifade eden Aydoğan, şunları söyledi:
     Hedefimize ulaşmak için ilçede sınav yapılacak tüm okullarda görevli öğretmen ve öğrencilerimiz bulunacak. Adaylardan sınav çıkışında kendilerine dağıtılan kırtasiye malzemelerini kampanyaya bağışlamalarını isteyeceğiz. Özellikle dağ köylerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere göndereceğimiz kalemler ile geri dönüşüme katkı sağlandığı gibi güzel bir yardımlaşma ve dayanışma örneği de sergilenmiş olacak. Biz tüm adayların kampanyaya duyarlılık göstereceklerini düşünüyor ve tüm adaylara sınavda başarılar diliyoruz. Umarım kampanya yaygınlaşarak büyür.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada köy okulları için kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER