Adanadaki hırsızlık iddiası

Adanadaki hırsızlık iddiası -Adana Valiliği, bir hastanın ameliyattayken 500 lira parasının çalındığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi


ADANA (A.A) - Adana Valiliği, bir hastanın ameliyattayken 500 lira parasının çalındığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Seyhan Uygulama Hastanesinde, ameliyatta iken 500 lira parasının bulunduğu pantolonunun çalındığı iddiaları ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
     Konuyla ilgili Valilik tarafından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden bilgi istendiğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Hasta Şemsettin Konakçının 13 Mart 2013 tarihinde merkez otoparktan saat 18.39da 112 Acil Servis ambulansı tarafından alınarak, saat 18.59da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezine girişi yapılmıştır.
     Hasta, acil serviste yapılan ilk müdahaleden sonra kalp yetmezliği teşhisi ile saat 21.31de koroner yoğun bakım ünitesine yatırılmış, 15 Mart 2013 tarihinde saat 09.07de servise alınmış, 25 Mart 2013 tarihinde sabah taburcu edilmiştir. Hasta acil ünitesine getirildiğinde, üzerinde bulunan değerli eşyalarının nöbetçi hemşire ve nöbetçi memur tarafından 13 Mart 2013 tarihinde Hasta Eşyaları Teslim Formu düzenlenerek teslim alınarak, 15 Mart 2013 tarihinde hastanın oğlu Murat Konakçıya imza karşılığı teslim edilmiştir. Hastanın üzerinden çıkan pantolonun ise görevli hemşirenin bilgisi dahilinde temizlik personeli tarafından, hastanın yeğenine teslim edildiği görevli hemşire ve temizlik personelince beyan edilmiştir. Ayrıca, habere konu olan olayla ilgili olarak süreç içinde hastane idaresine yazılı veya sözlü bir başvurunun bulunmadığı bildirilmiştir.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Adanadaki hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER