Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: Altyapımıza bundan sonra daha fazla önem vereceğiz


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun kulüp başkanı Önder Serin, altyapıya bundan sonra daha fazla önem vereceklerini bildirdi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Amatör Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Çimen ve Suat Kızıldağ, Altyapı Teknik Sorumlusu Rasim Gürcan, altyapı antrenörleri ve personel için bir restoranda iftar yemeği verdi.
     Kulüp Başkanı Önder Serin, burada yaptığı konuşmada, altyapının önemine dikkati çekerek, Altyapımıza bundan sonra daha fazla önem vereceğiz. Tarama ekibimizi geliştirerek kent merkezimiz, ilçelerimiz, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye gibi illerimize göndereceğimiz antrenörlerimiz, burada Adana Demirsporumuza katkı sağlayabilecek oyuncular tespit edecek. Bu bölgelerdeki kulüplerin yöneticilerini tesislerimize davet edip, toplantılar yapacağız. Ayrıca Aytaç Durak Tesislerinin yanında bulunan altyapımızdaki eksikleri bir an önce giderip, A-2 takımımıza hizmet verecek hale getireceğiz ifadelerini kullandı.
     Etkinlikte mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri ve antrenörlerinin, bu anlamda önemli adımlar atmak adına görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık/Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER