Adana Demirspor

Adana Demirspor - Adanaspor maçına doğru -ASGD Adana Şube Başkanı Baş: Derbinin dostluk ve centilmenlik içinde, kardeşçe geçmesi en büyük temennimiz (Fotoğralfı)


ADANA (A.A) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Basri Baş, PTT 1. Ligde yapılacak Adana Demirspor - Adanaspor maçının dostluk ve centilmenlik içinde, kardeşçe geçmesinin en büyük temennileri olduğunu bildirdi.
     ASGD Adana Şubesinden yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamaya göre, şube başkanı Baş, Adana Demirspor - Adanaspor maçının pazar günü 5 Ocak Stadyumunda yapılacağını belirterek, Derbinin dostluk ve centilmenlik içinde, kardeşçe geçmesi en büyük temennimiz ifadelerini kullandı.
     Taraftarları Adanaya yakışmayacak olaylara neden olmamaya davet ettiklerini bildiren Baş, şunları kaydetti:
     Ancak bilindiği üzere Adana Demirsporda bir bölüm taraftar ile yönetim arasında gerginlik devam etmektedir. Bunun yanı sıra Adana Demirspor ile Adanaspor arasında yapılan maçlar genellikle gergin ve olaylı geçmektedir. Bu nedenle pazar günü oynanacak maçta da yeni bir gerginliğe sebep olabilecek niteliktedir. Bu konuda yetkililerin çok büyük önlemler alması gerekmektedir. Olası çıkacak olaylar kentin imajını derinden sarsacaktır. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şubesi olarak İl Güvenlik Kurulu kararlarını olumlu karşılıyor, daha çok özen ve duyarlılık gösterilmesini bekliyoruz.
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER