Adana kent protokolünden bayram ziyaretleri

Adana kent protokolünden bayram ziyaretleri


ADANA (A.A) - Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Sadettin Ödenli ile Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu, vatandaş ve kamu personeliyle bayramlaştı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk ziyaret Asri Mezarlığındaki Şehitliğe yapıldı. Burada şehit aileleriyle bayramlaşan ve acılarını paylaşan kent protokolü daha sonra 2 şehit ailesini evlerinde ziyaret etti.
     Kent protokolü daha sonra Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine geçti. Hastane yönetimi tarafından karşılanan Coş, Aldırmaz, Ödenli ve Avcı, tedavi gören hastalara acil şifalar diledi, bayramlarını kutladı.
     Daha sonra sırasıyla Seyhan Belediyesi Erkek Yetiştirme Yurdu, Seyhan Belediyesi Huzurevi, Adana Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Evleri Çocuk Yuvasına gidildi. Coş, Aldırmaz, Ödenli ve Avcı, buralarda kalanların bayramlarını kutladılar ve çeşitli hediyeler verdiler.
     Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı, Fatih Polis Karakolu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Zabıta Daire Başkanlığına geçen kent protokolü, buralarda da kamu personelinin bayramlarını kutladı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Adana kent protokolünden bayram ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER