Adanaspora moral ziyareti

Adanaspora moral ziyareti


ADANA (A.A) - PTT 1. Ligde mücadele eden ve pazar günü Torku Konyaspor maçına hazırlanan Adanaspora moral ziyaretleri yapıldı.
     Adanaspordan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, maçın son antrenmanı öncesi turuncu-beyazlı ekibi ziyaret etti.
     Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül ve Teknik Direktör Levent Eriş ile bir süre sohbet eden Esendemir, Adanaspora desteğin daha fazla olması gerektiğini belirterek, Adanaspor bu şehrin önemli değeri. Medya olarak elimizden gelen desteğin daha fazlasını takımlarımıza vermeliyiz. Eğer iki Adana takımı Süper Lige çıkarsa bundan en fazla spor medyası fayda sağlayacak dedi.
     Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül de ziyaretinden dolayı Esendemire teşekkür etti.
     Başarı için bütünleşmenin önemine değinen Akgül, Eğer Adanaspor Süper Lige çıkarsa herkes lig yükselmiş olacak. Bunda en büyük faydayı da spor medyası sağlayacak. Şehrin markalaşması adına Süper Ligde Adana isminin mutlaka olması gerekmektedir ifadeleri kullandı.
     Bu arada, Adanasporun bayan taraftarlarından Cavidan Gülnar Çeliğ ve kızı İrem Çeliğ da antrenman sonrasında futbolculara tatlı ikram etti.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanaspora moral ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER