Adanaspor tribün liderlerinden teşekkür ziyareti

Adanaspor tribün liderlerinden teşekkür ziyareti


ADANA (A.A) - Adanasporun tribün liderleri, kulübe katkı sağlayan firmanın yetkililerini ziyaret ederek, takım forması giydirdiler.
     Adanaspor tribün liderleri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmanın onursal başkanı Mahmut Tuncel ve eşi Fatma Tunceli ziyaret edip, turuncu-beyazlı kulübe katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
     Tribün liderleri adına konuşan İdris Aktürk, Mahmut Tuncelin büyük bir sorumluluk ve vefa örneği göstererek, kulüp formasına markasının reklamını vermesinden mutlu olduklarını belirterek, Bu güzel davranışı tüm işadamlarından bekliyoruz ifadeleri kullandı.
     Mahmut Tuncel ise eşi Fatma tuncel ile Adanaspor formasını giymelerinden sonra yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
     Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspora yürekten başarılar diliyorum. Geride kalan sezonda Süper Ligin kapısından dönen Adanasporun, bu sezon mutlu sona ulaşacağına inanıyorum. Bir kentin tanınmasında, marka değerine ulaşmasında sporun önemli bir güç olduğuna inanıyorum. Adanasporun formasına reklamı vermemdeki amaç takımımıza sahip çıkmak. Ancak, şunu özellikle belirtmek isterim ki herkes aynı sorumluluğun bilincinde olsun. Bu nedenle el birliği ile takımımıza sahip çıkmalıyız.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanaspor tribün liderlerinden teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER