Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı

Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Dişli: -Sangarius ihalesi İdare Mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararıyla iptal edildi


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı düzenlendi.
     Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, burada yaptığı konuşmada, Sangarius ihalesinin İdare Mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararıyla iptal edildiğini bildirdi.
     Dişli, mecliste Sangariusun ihalesiyle ilgili karar aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Her türlü cevabı veririz. Yeter ki samimi olunsun. Bazıları destek oldu veya olmadı ihale kararı bu mecliste çıktı. Ancak iyi bir müşteri çıkmadı. İhaleyi tekrar yapacakken yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Bu sorunu aşmak için bütün gücümüzle gerekeni yapıyoruz. Bu durumu açık ve net olarak burada sizinle paylaşıyorum. Yürütmeyi durdurma kararı çok akla gelen bir şey değildi. Bundan sonra çıkış noktası varsa devam edeceğiz. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, bu kolay değil. Önceden Adapazarı sınırları içinde olan bu bölge şu an Serdivan sınırlarında. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Samimi olarak gayret edeceğiz bunu yaparken hukuka uygun hareket etmek zorundayız. Hukuk karşısında yapmamız gereken neyse ona uyulacak.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER