ADD Antalya Şube Başkanı Daş, AESOB

ADD Antalya Şube Başkanı Daş, AESOB Başkanı Sevimçoku ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçoku ziyaret etti.
     Yönetim kurulu üyeleri ile Sevimçoku ziyaret eden Daş, burada yaptığı konuşmada, ülkenin temel değerlerine sahip çıkan tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
     Sivil toplum kuruluşları içerisinde gerek teşkilatlanma açısından gerekse de üye sayısı bakımından AESOBun çok önemli bir gücü temsil ettiğini ifade eden Daş, ADD olarak her zaman ve her konuda AESOBun yanında olduklarını kaydetti.
     Sevimçok ise sivil toplum örgütlerinin toplumun bilinçlendirilmesi noktasında önemli bir yer tuttuğunu, ADDnin de ülke sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirtti.
     ADDnin vatanın bölünmez bütünlüğü için çaba göstererek bağımsızlık adına tehlike arz edecek durumlarda kitle örgütlerini ve siyasi partileri harekete geçirecek bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Sevimçok, derneğin tüm faaliyetlerini de yakından takip ettiğini anlattı.
     Ziyaretin sonunda Başkan Sevimçok Daşa kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ADD Antalya Şube Başkanı Daş, AESOB Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER