ADD Bozüyük Şube Başkanı Aksu:

ADD Bozüyük Şube Başkanı Aksu: -Metristepenin Tarihi Milli Park yapılması için mücadelemiz devam ediyor


BİLECİK (A.A) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bozüyük Şube Başkanı Mustafa Aksu, Metristepenin Tarihi Milli Park yapılması için kararlı mücadelelerinin devam ettiğini bildirdi.
     Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, 2 yıl önce Metristepenin Tarihi Milli Park yapılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını belirterek, toplantılar kamuoyu oluşturulduğunu ve taleplerin, rapor ve dosya haline getirilip Ankara Doğayı Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne gönderildiğini hatırlattı.
     Ankara Doğayı Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden rapora bir yanıtın gelmediğini önü süren Aksu, şunları ifade etti:
     Konunun peşini bırakma niyetinde değiliz. Metristepenin Tarihi Milli Park olması yönünde kararlı mücadelemiz devam edecek. İşin güzel tarafı, Metristepe Tarihi Milli Park Projesine Bozüyükte çalışma yürüten tüm sendika, dernek ve siyasi partilerin destek vermesidir. Bozüyükte, ilçenin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu demokratik kitle örgütleriyle, birlik ve dayanışma toplantıları yapılmaya başlandı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ADD Bozüyük Şube Başkanı Aksu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER