Adıyamanda Dünya Gençlik Günü paneli düzenlenecek

Adıyamanda Dünya Gençlik Günü paneli düzenlenecek


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda Dünya Gençlik Günü paneli düzenleneceği bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yaşar Yenigün, 12 Ağustosta Dünya Gençlik Günü nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığının tanıtımı, gençlik merkezinin varoluş nedenleri, amacı, gençlik sorunları, sivil toplum kuruluşları konulu panel düzenleneceğini belirtti.
     Yenigün, panelin Adıyaman Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi toplantı salonunda Abdülkerim Işıkın moderatörlüğünde ve gençlerin katılımıyla gerçekleşeceğini ve panel sonrası katılımcıların birlikte yapacakları iftar yemeğiyle etkinliğin tamamlanacağını ifade etti.
     Adıyamandaki gençleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini panele davet eden Yenigün, şunları kaydetti:
     1999 yılından bu yana tüm dünyada kutlanan 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü etkinliklerindeki amacımız, kamuoyuna gençliğin var olduğunu, ülkenin her kademesinde görev alacak, sorumluluk sahibi, bugününü yarınlara yatırım yapan bireylerin yetiştiğini göstermektir. Bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik adına yapmış olduğu can alıcı projelerle Güçlü yarınları olan gençlik yetiştirmesi noktasında tüm imkanları ülke gençliğine sunmaktadır. Biz de Adıyaman Gençlik Merkezi ve İl Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle bu amaca bir nebze de olsa katkı sunmak istiyoruz. Bu bağlamda Adıyamandaki tüm gençlerimizi ve sivil toplum örgütlerimizi panelimize davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Adıyamanda Dünya Gençlik Günü paneli düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER