Adıyamanda Kadınlar Güç Birliği projesi toplantısı

Adıyamanda Kadınlar Güç Birliği projesi toplantısı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda Kadınlar Güç Birliği projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.
     Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen ve Kadınların ve Kadın sivil Kurulularının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında yürütülen projenin tanıtım toplantısı, Adıyaman Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
     Adıyaman Anadolu İş Kadınları Derneği Başkanı Fadime Kaya, toplantının açılışında, projenin amacının yörede yaşayan kadınların, yasal, kültürel, ekonomik konularda haberdar olan, yüksel moral gücüne sahip, rasyonel kararlar alabilen ve bunları yaşama aktarabilen bireyler olmasını sağlamak olduğunu belirtti.
     Kaya, projeyle aynı zamanda kadınların hayata tutunmaya kararlı davranışlar sergileyebilen, toplumsal cinsiyet eşitliğini de dikkate alarak öz güveni yüksek çocuklar yetiştiren mutlu bireyler olabilmelerine katkı sağlamak istediklerini vurguladı.
     Kadın ve Gençlik Platformu Derneği, Adıyaman İş Kadınları Derneği, Rize Fındıklı Yardım Severler Derneği ve Elazığ İş Kadınları Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü proje çerçevesinde Adıyaman, Rize ve Elazığdaki kadınlara yönelik çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanda Kadınlar Güç Birliği projesi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER