Adıyamanda AK Partiye katılımlar

Adıyamanda AK Partiye katılımlar


ADIYAMAN (A.A) - Feshedilen HAS Partinin Adıyaman İl Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri, düzenlenen törenle AK Partiye geçti.
     AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, partiye katılanlara rozetlerini taktı.
     Eski HAS Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Aktaş, törendeki konuşmasında, misafirperverliğinden dolayı AK Parti Pektaşa teşekkür etti.
     Aktaş, AK Partinin bundan sonraki süreçlerde de başarılı olması için yoğun şekilde çalışacaklarını belirterek, kadınların sorunlarının çözümünün ancak kadınların siyasette daha etkin yer almalarıyla mümkün olacağını, bu zeminin de AK Parti olduğunu vurguladı.
     İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ise konuşmasında, kadınların siyasetteki önemini vurguladı. Kadınların siyasette daha etkin yer alması için çaba gösterdiklerini söyleyen Pektaş, şunları kaydetti:
     AK Parti-HAS Parti bütünleşmesi ülkemiz için hayırlı sonuçlar doğuracaktır. HAS Parti kadın teşkilatının yöneticilerini zaten tanıyorduk. Bundan sonra hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız. Kadınların siyasette etkin yer almasına sayın Başbakanımız ayrı bir önem vermektedir. AK Parti kadınlarımızın karşılaştıkları sorunların aşılması için çok ciddi icraatlar yaptı. Bu konuda çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte çalışacağız, gayret edeceğiz, hizmet edeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanda AK Partiye katılımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER