Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -İlçe Emniyet Amirliğinden dolandırıcılık uyarısı


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kendisini hakim, savcı ve polis olarak tanıtan bazı kişilerin ilçede yaklaşık 100 kişiyi arayarak çeşitli taleplerde bulunduğu ihbarını alan polis, belediye hoparlörü ve iş yerlerine asılan afişlerle vatandaşları uyararak dikkatli olmasını istedi.
     Yetkililer, kendilerini arayarak çeşitli şekillerde para isteyen kişilerin Emniyet Amirliğine bildirilmesini istedi.
    
     -Sincikte yol çalışması
    
     Sincik Kaymakamı Ergün Baysal, KÖYDES kapsamında Arıkonak, Aksu ve Hürmer mezrası arasında yapılan yol çalışmalarını inceledi.
     Baysal, incelemesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, KÖYDES kapsamında köy grup yollarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
     Yol çalışmalarının ön görüldüğü süre içinde bitirileceğini dile getiren Baysal, şunları kaydetti:
     Aksu köyü ve Hürmer mezrası arasındaki 14 kilometrelik yola alt temel serilmesi devam ediyor. İşin durumunu öğrenmek için çalışma sahasındayız. Köy grup yoluna ait yolda kalan stabilize çalışmalarının tamamlanmasıyla yolun asfalta hazır hale getirilmesi sağlanmış olacak. İhaleyi kazanan yüklenici firma tarafından kurulan seyyar konkasör ile mevcut ödenek ile daha fazla iş yapılması sağlanmış oldu. Yüklenici firmanın yolun 8 kilometrelik kısmın tamamlandığı geri kalan kısmın da sözleşmede belirtilen süre zarfında tamamlanacağını bizlere söylediler. İşi, zamanında bitirilmesi için takip edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER