Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Sağlık Meslek Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin 22. dönem mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleştirildi.
     Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 22. dönem öğrencileri mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, okullarından bu yıl 102 öğrenciye mezun ettiklerini söyledi,
     Özkan, kendilerini bugünlere hazırlayan öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ettiğini ve bundan sonraki yaşamlarında mezun olan öğrencilerine başarılar dilediğini kaydetti.
     Okul Müdürü İmam Şimşek ise il merkezindeki tek Sağlık Meslek Lisesi olarak eğitim ve öğretime devam ettiklerini belirterek, mezun olan öğrencilere başarılar diledi.
     Yapılan bayrak teslim töreninin ardından, mezun olan öğrenciler öğretmenleri Mahmut Bağışların nezaretinde, meslek andını hep birlikte okudular.
     Dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildikten sonra mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.
    
     -Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İnan:
     Sağlık alanında hizmetler gelişerek devam ediyor
    
     Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet İnan, sağlık alanında hizmetlerin gelişerek devam ettiğini söyledi.
     İnan, yaptığı açıklamada, Adıyamanda sağlık konusunda çağ atladıklarını, her geçen gün Avrupa standartlarının üzerine çıkan bir sağlık politikası takip ettiklerini ve hizmette sınır yoktur anlayışıyla her gün yeni projelerle hizmet verdiklerini ifade etti.
     Eski adıyla Kadın Doğum polikliniklerinde kan alma, emzirme, ultrason ve NTS odaları oluşturacaklarını belirten İnan, Ayrıca NTS odalarını 5 yataklı kapasiteye çıkartacağız. Eski idari binasında hizmet verecek olan çocuk polikliniklerinde ise 9 doktor 7 poliklinikte hizmet verecektir. Çocuk polikliniklerinde kan alma, emzirme, ultrason ve NTS odaları da olacak. Hastanemizde kadın doğum ve çocuk hastalıkları branşında toplam 15 doktor halka hizmet verecektir dedi.
     (FUR-HAS)
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER