Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Olimpik gün yürüyüşü


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda Olimpik Gün yürüyüşü düzenlenecek. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından sporda sevgi ve saygının benimsenmesi amacıyla 10 Haziran tarihinde 81 ilde Olimpik Gün yürüyüşü düzenleneceği belirtildi.
     Açıklamada, Sporda sevgi, saygı ve anlayış gibi terimlerin simgelemesi amacıyla belirlenen 10 Haziran Olimpik Gün olarak tüm illerde kutlanacak. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek Olimpik Gün yürüyüşü Pazar günü saat 10.00da Adıyaman Lisesi önünden başlayıp Valilik önünde son bulacaktırdenildi.
    
     -HAS Parti Haziran ayı divan toplantısı yapıldı-
    
     HAS Parti Adıyaman teşkilatı Haziran ayı divan toplantısını yaptı.
     Parti konferans salonunda yapılan toplantıda HAS Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman tarafından parti çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
     Karaman, yaptığı açıklamada, Adıyamanın sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü ileri sürerek, halkın kendisine yeni bir iktidar hazırladığını öne sürdü.
    
     -Dart Sporcuları Ankaradaki Türkiye Şampiyonasına gidiyor-
    
     Adıyamanda Dart sporcuları Ankarada düzenlenecek Türkiye şampiyonasına gidiyor.
     Bocce Bowling Dart Başkanlığının 2012 faaliyet programında yer alan ve 8-10 Haziran tarihlerinde Ankarada yapılacak olan Türkiye Dart Şampiyonasına Adıyamanı temsilen 1 idareci, 1 antrenör ve 10 sporcunun katılacağı belirtildi.
     Boccce Bowling ve Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik, yaptığı yazılı açıklamada, 10 sporcumuzla birlikte Ankarada yapılacak olan bu şampiyonaya çok iyi şekilde hazırlandık, tek amacımız iyi bir derece elde edip madalya ile dönmek. Antrenör ve sporcularımıza güveniyorum dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER