Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Çelikhan Halk Eğitim Merkezinden KPSS kursu


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, KPSS hazırlık kursu açtı.
     Merkezden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin eğitim ve öğretiminde daha başarılı bir seviyeye gelmesi için yoğun bir çalışma içinde olunduğu belirtildi.
     2009dan bu yana her yıl olduğu gibi bu yıl da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde lise ve ön lisans mezunlarına yönelik açılan KPSS kursuna kursiyerlerin büyük ilgi gösterdiğini ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
     Bu kursta ders gören öğrencilerimiz hafta içi her gün iftardan sonra saat 21.00den gece 24.00e kadar hazırlık kursu alıyor. Onların eğitim ve öğretimde başarılı olması için 2 haftada bir deneme sınavı yapıyoruz. Yoğun talepten dolayı sınıflarımızı iki grup halinde oluşturduk. KPSS kursumuz eylül ayı sonuna kadar devam edecektir. KPSS kursuna ek olarak Çelikhan ilçe merkezinde bilgisayar kursu da açıldı.
    
     -Çelikhan Belediyesinden gıda yardımı
    
     Çelikhan Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fakir ailelere gıda yardımında bulundu.
     Belediye Başkanı Mehmet Bora, yaptığı açıklamada, gıda yardımı için ilçe genelindeki bütün fakir, dul ve yetim aileleri tespit ettiklerini söyledi.
     Gıda yardımı için 15 bin lira harcama yaptıklarını ifade eden Bora, 400 aileye 63 liralık gıda paketi verdik. Bu aziz mübarek günlerde gıda yardımı yaptığımız fakir ailelerden hayır dualarını aldık diye konuştu.
    
     -Gölbaşında bayram denetimleri
    
     Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde esnaf denetimlerini arttırdı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler bayram öncesinde gıda denetimiyle ilgili çalışmalarını hızlandırdı.
     Özellikle tatlı ve pastacılık ürünleri, şekerleme üretimi yapan iş yerlerindeki kontrollerini titizlikle gerçekleştiren ekipler, vatandaşları üretim izni bulunmayan firmalara ait ürünleri satın almamaları ve ürünlerin son kullanma tarihine bakmaları konusunda uyardı.
     Yetkililer, vatandaşların şikayetlerini 153 Alo Zabıtaya bildirebileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu - Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER