Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı güreşçiler, Türkiye Şampiyonasına katılacak


ADIYAMAN (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Ankarada yapılacak Türkiye Şampiyonasında Adıyamanlı 9 güreşçinin mücadele edeceği belirtti.
     İl Müdürü Bağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye Güreş Federasyonunca 11-16 Aralık tarihleri arasında Ankarada yapılacak Büyükler Serbest ve Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında Adıyamanlı güreşçilerin de yer alacağını ifade etti.
     Güreş branşında çok başarılı sporcular yetiştirdiklerini belirten Bağcı, şunları kaydetti:
     Özellikle ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan sporcu sayısı her geçen gün artıyor. Genç sporcularımızın elde ettiği başarılar yeni sporcularımızı da motive ediyor. Ben sporcularımızın hem ülkemizi hem de ilimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalar ile bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum.
    
     -Hepatit-B Tedavi Yaklaşımları konulu seminer
    
     Adıyamanda, hekimlere yönelik Hepatit-B Tedavi Yaklaşımları konulu seminer verildi.
     Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji Bölümü tarafından aile hekimleri ile gastroenteroloji hekimleri ve enfeksiyon hastalıkları hekimlerine yönelik düzenlenen seminerde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yaşar Bayındır, Prof. Dr. Murat Aladay, Doç. Dr. Murat Harputluoğlu ve Dr. Üner Kayabaş sunum yaptı.
     Programın sonunda katılımcı hekimlere Brusella ve Klinik Hepatit cep kitapçıkları dağıtıldı.
     Seminere, İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turgut, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ABD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Servet Kölgelier ile diğer ilgililer katıldı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan-Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER