Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Mevlit Kandili


ADIYAMAN (A.A) - Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Mesajında, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Büyükaslan, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed, insanlığa huzur ve mutluluk getirdi. Yüce Allahın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız.
     Böylesine müstesna anlamlı ve mana dolu gün ve geceler aramızdaki dostluk kardeşlik ve yardımlaşma gibi asil duyguları güçlendiriyor. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed tüm insanlığa fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olarak gönderilmiştir. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştı. Bu gecenin sabahı gerçekten de nurlu bir sabahtır. Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, Onun engin sevgi ve hoşgörüsüne, zarafetine, izzet ve keremine, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır.
    
     -Adıyaman Belediyespor, Kahramanmaraşı farklı yendi
    
     Adıyaman Belediyespor İşitme Engelliler Basketbol Takımı ligin güçlü ekiplerinden Kahramanmaraş İşitme Engelliler Basketbol Takımını kendi seyircisi önünde 117-34lük skorla mağlup etti.
     Geçen sezon grubunda ilk ikiye girerek Türkiye Şampiyonasına katılan ve Türkiye 4ncüsü olan Adıyaman takımı, bu yıl belediyespor bünyesinde güçlü bir kadro oluşturdu.
     Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Aykut Dündar, yaptığı açıklamada, bu sezon Adıyaman Belediyespor bünyesinde güçlü bir kadro kurup şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.
     Takıma çok kaliteli 5 oyuncu kattıklarını ifade eden Dündar, şöyle konuştu:
     Bu oyuncular çok değerli ve kaliteli oyunculardır. İnşallah bu sezon Türkiye şampiyonu olarak ilimizi ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil etmek istiyoruz. Bu süreçte bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen zaman zaman bizlerle bir araya gelerek konsantrasyonumuzu yükselten sayın başkanımız Necip Büyükaslana teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER