Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı 100 genç Yüz Güler Yüz projesiyle tatil yapacak


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanlı 100 genç Yüz Güler Yüz projesiyle tatil yapacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin sosyalleşmesine, kişisel gelişimlerinin oluşmasına, kendilerini ifade edebilmelerine, öz güvenlerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında 100 genç, Konyada tatile gönderilecek.
     50si kız olmak üzere toplam 100 genç 4 gün ücretsiz tatil yapacak.
     İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, proje çerçevesinde geziye katılacak gençlerin, derslerinde başarılı, çevresi ve okul idaresi tarafından beğenilen, daha önce hava yoluyla hiç seyahat etmemiş, gençlik merkezinin aktif üyesi 16-20 yaş aralığındaki orta öğretim veya dershane öğrencilerinden seçildiğini belirtti.
     Gezinin iki ayrı grup halinde organize edildiğini ifade eden Bağcı, erkeklerden oluşan ilk grubun 28 Ocak Pazartesi günü yola çıkacağını kaydetti.
    
     -Proje teklifleri alınıyor-
    
     Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında proje tekliflerinin alınmaya başladığı bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamayı, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefleyen projeleri desteklemek amacıyla hayata geçirilen programa başvurmak isteyenlere çağrıda bulundu.
     Program kapsamında desteklenecek projelerin azami uygulama süresi 12 ay olduğunu belirten Bağcı, Program kapsamında desteklenecek projeler için bakanlık mali katkısının alt sınırı 5 bin TL, üst sınırı ise 250 bin TL olarak belirlenmiştir ifadelerini kullandı.
     Bağcı, proje hazırlamak isteyenlerin bakanlığın internet sitesinden bilgi alabileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER