Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Bilek güreşi sporcuları şampiyonaya hazırlanıyor


ADIYAMAN (A.A) - Bilek Güreşi sporcuları, Kirişte Bilek Güreşi Türkiye ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine hazırlanıyor.
     Antalyanın Kemer ilçesinde, 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek seçmelere Adıyamandan 7 sporcu katılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adıyamanda bu güne kadar söz konusu spor dalında başarılı 2 sporcu yetiştirebildiklerini söyledi.
     Şampiyonaya katılacak 7 sporcunun da önemli başarılara imza atacağına inandığını ifade eden Bağcı, Genç sporcularımızın elde ettiği başarılar yeni sporcularımızı da motive ediyor. Ben hem ülkemizi hem de ilimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalarla bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum dedi.
    
     -Bovling şampiyonası
    
     Okullararası Bovling Şampiyonası düzenlenecek.
     Yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Üniversitesi Dibekpark Salonunda, 23-24 Şubat tarihleri arasında Küçük kızlar ve erkekler ile yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilecek şampiyonaya çok sayıda sporcu katılacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanda bütün branşlarda sporcu yetiştirildiğini belirtti.
     Şampiyonanın faydalı olacağını düşündüğünü aktaran Bağcı, Bu organizasyona halkımızın gerek yarışmacı gerekse izleyici olarak katılmasını bekliyorum. Bu tür organizasyonlar izleyenleriyle birlikte güzel olmaktadır. Ben bu organizasyona katılacak tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER