Adıyaman Trafik Şube Müdürü Telli:

Adıyaman Trafik Şube Müdürü Telli: -Adıyamanın trafik akışının düzenlenmesi için bazı çalışmalar yapılması gerekiyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Trafik Şube Müdürü Nadir Telli, şehir merkezindeki trafik akışını düzenlemek amacıyla bazı çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.
     Telli, yaptığı açıklamada, kent merkezinde trafik sorunu olduğuna dikkati çekerek bu sorunların giderilmesi konusunda bazı önerilerde bulundu.
     Adıyamandaki trafik akışını düzenlemek amacıyla yapılması gereken konular hakkında bilgi veren Telli, şunları anlattı:
     Adıyamanın trafik akışının düzenlenmesi için bazı çalışmalar yapılması gerekiyor. Şu anda şehir merkezi içerisindeki bankaların kademeli olarak şehir merkezinden ana yollara kaldırılması gerekir. Park sorununu gidermek amacıyla çok katlı otoparklar yapılabilir. Bu otoparklar Mimar Sinan Parkı ve Demokrasi Parkı civarında yapılabilir. Dar cadde ve sokakların şehir merkezi içerisinde fazla olması nedeniyle yapılabiliyorsa bu alanların trafiğe kapatılarak yaya trafiğine açılması vatandaşlar açısından da iyi bir çalışma olacaktır.
     Atatürk Bulvarından çevre yollarına bağlantı sağlanması gerektiğini vurgulayan Telli, Büyük araçların şehir merkezine girmesini engellemek ve trafiği rahatlatmak amacıyla Atatürk Bulvarının, çevre yollarıyla direk bağlantı kurması sağlanarak trafik rahatlatılmalıdır diye konuştu.
     Acilen bazı sokakların tek yöne çevrilmesi gerekir diyen Telli, halk otobüsleri ve servis araçlarının şehrin merkezine girmesine izin verilmemesi ve ulaşımlarının bulvardan sağlanması gerektiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Trafik Şube Müdürü Telli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER