Adıyaman Türk Telekom Müdürü Gül:

Adıyaman Türk Telekom Müdürü Gül: -Adıyamanın fiberkent dönüşümünü en kısa sürede tamamlayacağız


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Türk Telekom Müdürü Fevzi Gül, Adıyamanın Fiberkent dönüşümümünü en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.
     Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Telekomun Türkiyenin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olduğunu, 81 ilde adım adım örerek oluşturduğu tüm şehirleri birleştiren 158 bin 660 kilometrelik fiber altyapısını geliştirmeye devam ettiğini belirtti.
     Evlere ve binalara kadar ulaştırılan fiber ağla 10 bin 500 hanenin fiber kapsamına alındığını belirten Gül, Türk Telekomun fiber hizmetini Adıyamanlıların da hizmetine sunarak Adıyamanlıları fiber hızıyla tanıştırdıklarını aktardı.
     Adıyamanda 10 bin 500 haneyi fiber internetle tanıştırdıkları için mutlu olduklarını anlatan Gül, şunları kaydetti:
     Türkiyenin 81 ilinde aynı anda fiber internet dönüşümünü gerçekleştiren Türk Telekom, fiber internet teknolojisini Adıyamanlıların beğenisine sundu. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiyeyi fiber ağlarla ören Türk Telekom, Adıyamanda 10 bin 500 haneyi fiber kapsamına alarak Adıyamanlıları fiber hızına taşıdı. Veri iletişiminde teknolojinin geldiği son nokta olan fiber hizmetini Adıyamanın tüm bölgelerinde evlere ve binalara kadar götürecek olan Türk Telekom Adıyamanın tamamında fiber internet ile iletişim kalitesini artırmayı hedefliyor. Çalışmalarımız kapsamında Adıyaman ilimizde şimdiye kadar 10 bin 500 haneyi fiber internet kapsamına alarak Adıyamanlıları fiber internet hızıyla tanıştırmanın sevincini yaşıyoruz. Adıyamana yatırımda hız kesmeyeceğiz ve altyapı çalışmalarımızı sürdürerek fiberkent dönüşümünü en kısa sürede tamamlayacağız.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Türk Telekom Müdürü Gül: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER