Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal:

Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: -Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz


ADIYAMAN (A.A) - TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamansporun Teknik Direktörü Sinan Ünal, çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.
     Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, takımda birlik ve beraberliğin doruğa tırmandığını ifade ederek, iş başına gelecek yeni yönetimle tehlikeli bölgeden uzaklaşıp çıkışa geçeceklerini aktardı.
     Bursa Nilüferspor deplasmanından alınan 3 puanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Ünal, Trabzon Kanunispor maçıyla çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti. Takımda havanın değiştiğine dikkat çeken Ünal, şöyle konuştu:
     Yeni yönetimle ilk maçımıza çıktık. Havanın değiştiği, takıma ilgi alakanın olduğu perşembe günkü çift kalede de belli olmuştu. Zaten çocuklara maç konuşmamda da Eğer perşembe günü oynadığımızın yüzde 50sini oynayın biz buradan galip gideriz diye konuşmam olmuştu. Şu anda çok olumlu şeylere bizim de katkımız olduysa çok mutlu oluyoruz. Adıyamansporun düşme hattından yukarılara çıkmasından bu birliktelik ve beraberliğin Adıyamansporun taraftarlarının artık yanımızda olması, yeni yönetimin ilgi ve alakaları tabii takımda da olumlu etki yapıyor.
     Ünal, futbolcuların rahat kafayla idmana ve maça çıktıklarında başarı yüzdelerinin fazlalaştığını, bu hafta sonu onu yaşadıklarını vurguladı.
     Hafta sonunda Trabzon Kanunispor maçında da bir 3 puan alıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini ifade eden Ünal, Bunun bilincindeyiz ve bu haftaki çalışmalarımızı onun üzerine kuracağız. İnşallah sahayı dolduracak taraftarlarımıza 3 puan armağan edeceğiz değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER