Adnan Keskinin CHP Genel Başkan Yardımcısı

Adnan Keskinin CHP Genel Başkan Yardımcısı olması -CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven: Keskinle, Türkiyede siyasetin rengi değişecektir


DENİZLİ (A.A) - CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskinin, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini Keskinle, Türkiyede siyasetin rengi değişecektir diye yorumladı.
     Yurtseven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun açıkladığı yeni MYKnın örgütlerde büyük bir heyecan uyandırdığını belirtti.
     Partilerinin yeni vizyonu ile Türkiyede iktidarın ve umudun adresi haline geleceğini savunan Yurtseven, şöyle konuştu:
     Adnan Keskin bilgi birikimi ve heyecanı ile örgütlere moral ve canlılık aşılayacaktır. Çünkü örgütler Keskini istiyor ve bekliyordu. Bu açıdan örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması sürpriz olmadı. Ancak bu gelişme sadece Denizli örgütünde değil tüm örgütlerde büyük bir sevinçle karşılandı. Kurultayda, Keskinin en yüksek oyu alarak Parti Meclisine girmesi bunun ilk işareti olmuştur. Sayın Keskin CHP örgütlerinin sevgilisi, AKPnin de korkulu rüyası olacaktır. Türkiyede siyaset çıkmaza girmiş, AKPden kurtulmak isteyenler yeni bir arayışa yönelmiştir. Bu yüzden 2014 ve 2015te yapılması düşünülen yerel ve genel seçimlere CHP çok farklı stratejiyle hazırlanacak ve halkımızın umudu haline gelecektir. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Adnan Keskin ile tüm CHP örgütleri iktidar seferberliği için start alacaktır. CHP ile Türkiyede siyasetin rotası, Adnan Keskin ile de siyasetin rengi değişecektir.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Adnan Keskinin CHP Genel Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER