ADÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri biraraya geldi

ADÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri biraraya geldi


AYDIN (A.A) - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencileri için tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.
     Atatürk Kongre Merkezindeki etkinliğe ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Adnan Erdağ ile öğrenciler katıldı.
     Toplantının açılışında konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Mühendislik Fakültesinin üniversitenın yıldız bölümlerinden bir tanesi olacağını ifade ederek, Gayemiz sizin en iyi sınıflarda en iyi kalitede ve en ileri düzeyde eğitim almanızı sağlamaktır, böylece uzun vadede dünyanın her yerinde çalışabilecek mühendisler olarak yetişmeniz bizim için gurur verici bir tablo olacaktır diye konuştu.
     Birincioğlu, akademik kadroların artırılacağını ve yeni bölümlerin açılmaya devam edeceğini, gelecek yıllarda Adnan Menderes Üniversitesinin birkaç branşta söz sahibi olacağını belirtti.
     Öğrenciler adına konuşan Ali Bayhan ise Üniversitemizden alacağımız eğitimle beraber mesleğimize şekil vereceğimizi düşünüyorum dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber ADÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER