AESOBdan CHPye ziyaret

AESOBdan CHPye ziyaret


ANTALYA (A.A) - Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Kökü ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kök, gelecek seçimlerde Kepezi de alacaklarını söyleyerek, CHPnin Antalyada yeni sürprizleri olacağını kaydetti.
     Sevimçokun son Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında alınan yeni alışveriş merkezi yapılması konusunda CHPnin neden karşı durmadığını sorması üzerine Devrim Kök, kararın AK Parti ve MHP grubu tarafından alınmış bir karar olduğunu, CHP grubundan bir kişi dışında hiç kimsenin Evet oyu kullanmadığını belirtti.
     Abdullah Sevimçok da, başta siyasiler olmak üzere herkesin esnafı koruyup kollaması gerektiğini kaydederek, parti il başkanlarına bu açıdan büyük iş düştüğünü söyledi. Sevimçok, kenti idare eden ve belediye meclislerinde de masaya yatıran kişilerin, alışveriş merkezleri yerine geleceği düşünerek sonraki nesillere bırakılabilecek kalıcı eserlerin yapılmasına da imza atmaları gerektiğinin altını çizdi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AESOBdan CHPye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER