AESOBtan esnafa Türk bayrağı

AESOBtan esnafa Türk bayrağı


ANTALYA (A.A) - Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde esnafa 5 bin Türk bayrağı dağıttı.
     Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu, aynı bayrak altında birleşen ve aynı havayı soluyan herkesin vatana ve bayrağa sahip çıkması gerektiğini kaydetti.
     Herkesin evine ve dükkanlarına bayrak asmasını isteyen Abdullah Sevimçok, bu amaçla esnafa 5 bin Türk bayrağı dağıttıklarını bildirdi. Bu sayede esnafa vatan ve bayrağın önemini de anlatmaya çalıştıklarını belirten Sevimçok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bu yıl 89uncusunu kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle tüm esnafımıza dükkanlarına asmaları için, çok güzel ve oldukça da anlamlı olan Türk bayrağımızı dağıtarak herkesin birlik ve beraberlik içinde ve de coşkuyla bu bayramı kutlamalarını istiyoruz. Dağıttığımız bayrakların esnafımız tarafından hemen dükkanlarına asılarak bu vatan topraklarına göz diken, içte ve dıştaki tüm düşmanlara da böylelikle gereken mesajın verilmesinin kararlılığı içerisindeyiz.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AESOBtan esnafa Türk bayrağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER