AFADa atanan memurlar yemin ederek görevine

AFADa atanan memurlar yemin ederek görevine başladı


SAMSUN (A.A) - Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) atanan ve 1 yılık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 28 kişi, yemin ederek memurluk görevine başladı.
     AFAD Eğitim Salonunda düzenlenen yemin töreninde konuşan Vali Yardımcısı Hasan Ersan, yeni memurlara çalışmalarında başarı diledi.
     Türkiye için AFADın önemli olduğunu ifade eden Ersan, afetlerin azaltılması, can ve mal kaybının önlenmesi adına yapılacak çalışmalarda çalışanların etkinlik ve sorumluluğunun büyük önem taşıdığını kaydetti.
     AFAD İl Müdürü Erkan Koparmal ise 11 farklı branşta göreve başlayan 28 memur adayının 1 yıllık eğitim sürecini başarıyla tamamladığını belirterek şunları kaydetti:
     Genç memurları özverili ve meşakkatli görevler beklemektedir. Çalışma hayatınız boyunca devlet memurluğu vasfıyla hareket etmelisiniz. Her hangi bir kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranış içinde bulunmamalısınız. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmayacak, hiç bir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı eylemde ve beyanda bulunmayacaksınız. Unutmayınız ki devlet memurları, her türlü hal ve davranış ile örnek olmak zorundadır.
     Ardından memur adayları, yemin ederek asil memur görevine başladı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AFADa atanan memurlar yemin ederek görevine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER