AFMEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Akgümüş:

AFMEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Akgümüş: Faaliyetlerimizle kamu çalışanları arasında sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin tesisi adına birleştirici ve bütünleştirici rol oynuyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyon Memur Yardımlaşma Derneği (AFMEYAD) Başkanı Bülent Akgümüş, derneklerinin kamu çalışanları arasında birleştirici ve bütünleştirici rol oynadığını söyledi.
     Akgümüş, dernek merkezinde verilen iftar sonrası yaptığı konuşmada, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan üyelerine yönelik sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin yanı sıra kişisel gelişimlerini sağlayacak seminerler düzenlediklerini, yurt dışı ziyaretleriyle de farklı ülkelerde çalışan kamu çalışanlarının durumları hakkında bilgi edindiklerini bildirdi.
     Avrupa Birliği (AB) hibe destekleri kapsamında hazırladıkları iki projeden, Yaşam Boyu Eğitim Projesinin Ulusal Ajans tarafından kabul edilerek Danimarka, Norveç ve İspanya ortaklığında başarıyla sonuçlandırıldığını anlatan Akgümüş, üyelerin bu ülkeleri ziyaret ederek kurum ve derneklerin projelerini inceleyip Afyonkarahisarda uygulanabilirliğini araştırdığını dile getirdi.
     Akgümüş, çevre ve insan sağlığına gerekli duyarlılığı göstererek hatıra ormanı oluşturup İl Sağlık Müdürlüğü ile Sigaraya elveda, spora merhaba sloganıyla halı saha turnuvası düzenlediklerini hatırlatarak, Faaliyetlerimizle kamu çalışanları arasında sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin tesisi adına birleştirici ve bütünleştirici rol oynuyoruz dedi.
     İftara, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kılıç, İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, AFMEYAD yönetici ve üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AFMEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Akgümüş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER