Afyonkarahisarda Güvenli Trafik Projesi

Afyonkarahisarda Güvenli Trafik Projesi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dünya Sağlık Örgütü koordinatörlüğünde, Afyonkarahisar Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma işbirliğiyle Afyonkarahisarda yürütülen Güvenli Trafik Projesi kapsamında 10 adet özel halk otobüsü resimlerle ve proje mesajlarıyla süslendi.
     Proje komisyonu üyelerinden Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Akbulut, Anıt Park önünde gerçekleştirilen araç tanıtımında yaptığı konuşmada, tanıtım afiş ve mesajlarının, Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce ince ince düşünülerek ve planlanarak oluşturulduğunu söyledi.
     Bilbordlar ve otobüslerin hem Afyonkarahisar merkez trafiği hem de Afyonkarahisardan geçen transit trafik içinde devamlı olarak mesaj taşıma görevi üstleneceğini belirten Akbulut, şöyle konuştu:
     Bunun gibi çalışmalar proje süresince artarak devam edecek. Afyonkarahisarda emniyet kemeri kullanımı konusunda trafik ekiplerimizce yapılan yoğun denetimler ve çalışmalarımızda aşama kaydetmiş durumdayız. Bu yılın sonunda hedeflenen yüzde 50lik rakamın çok üzerine çıkmış, bu yılın sonunda gelişmiş ülkelerin seviyesine ulaşarak, hem Türkiyeye hem de diğer ülkelere örnek olacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda Güvenli Trafik Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER