Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -CHP Nevşehir İl Başkanı Göktaş: En büyük acı, Mehmetçiklerin şehit olmasının yüreklerimizi dağlayan acısıdır. En büyük acı evlat acısıdır


NEVŞEHİR (A.A) - CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, En büyük acı, Mehmetçiklerin şehit olmasının yüreklerimizi dağlayan acısıdır. En büyük acı evlat acısıdır dedi.
     Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisarda meydana gelen patlama sonrası şehit olan 25 askere rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyerek, şehitlerin aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türkiyeye baş sağlığı dilediğini söyledi.
     Göktaş, ülkenin birçok yerinde sıkıntılı günler ve olaylar yaşandığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     En büyük acı Mehmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığının yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisardaki patlamada şehit oldu . Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor. Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize, Türkiyeye baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER