Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan Onbaşı Barış Öztürkün baba evi bayraklarla donatıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Afyonkarahisarda, önceki gün askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Barış Öztürkün baba evi bayraklarla donatıldı.
     Şehidin Eskişehirde yaşayan annesi Hadise ve babası Nejdet Öztürk, ablası Esra Kapar ile eşi Mustafa Kaparın patlamayı öğrendikten sonra Afyonkarahisara gittiği öğrenildi.
     Daha sonra Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasına giren Öztürkün ablası Esra Kapar ve eşi Mustafa Kapar, Öztürkün şehit olduğu haberini aldı.
     Bunun üzerine Hadise ve Nejdet Öztürk çifti, Eskişehir Osmangazi Mahallesi Güvenli Sokaktaki evlerine döndü. Ailenin eve dönmesiyle, şehidin evi adeta ziyaretçi akınına uğruyor.
     Şehidin baba evininin bulunduğu sokaktaki evler de bayraklarla donatıldı.
     Öztürkün yaklaşık 1 ay önce Samsun 15. Piyade Eğitim Tugayında askerlik görevine başladığı, 1 hafta önce dağıtım izni için Eskişehire geldiği ve 3 Eylülde birliğine katıldığı bildirildi.
    
     -Ailesi de kendisi de çok iyiydi-
    
     Şehidin komşusu Kıymet Fuçucu, AA muhabirine, KKTCdeki Yakın Doğu Üniversitesindeki Turizm ve Otelcilik Bölümünden mezun olan şehid Barış Öztürkün, KKTCde ve Antalyada çalıştığını kaydetti.
     Şehit Öztürkün 6 ay önce baba ocağına döndüğünü anlatan Fuçucu, Bekardı. Askerliğini yapsın gelsin öyle evlenir dediler. Kıbrısta çalıştı, hostluk yaptı. Antalyadan Eskişehire geldi. 6 aydan beri burada anne ve babasının yanındaydı. Askere gitti, gelmek kısmet olmadı. Bir hafta önce dağıtıma gelmişti. Ailesi de kendisi de çok iyiydi dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER