Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Şehit onbaşı Mücahit Coşkunun babası Şeref Coşkun: -Şehit babası olarak gururluyum


ZONGULDAK (A.A) - Afyonkarahisar Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında önceki gün meydana gelen patlamada şehit olan onbaşı Mücahit Coşkunun babaŞeref Coşkun, Şehit babası olarak gururluyum dedi.
     Şehit Çoşkunun Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyündeki evini Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yalçın Enç ve İlçe Müftüsü İsmail Baş ziyaret etti.
     Kaymakamlar Malğaç ve Çay ile beraberindekiler, şehit Coşkunun babası Şeref Coşkuna başsağlığı dileğinde bulundu.
     Oğluyla ilgili durumun bir an önce netleşmesini isteyen baba Şeref Coşkun, Şehitlik mertebesi en şerefli mertebedir. Takdiri ilahi diyoruz. Ama bir kasıt varsa komutanlarda veya kim olursa olsun, yakasına yapışacağız. Devletimiz bu işin arkasında olmazsa, buna da bir şey yapamayız. Şehit babası olarak gururluyum. Şehitlik en büyük mertebedir diye konuştu.
     Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da anne ve babadan alınacak kan örneklerinin Ankaraya gönderileceğini söyledi.
    
     -Birliğine teslim olmadan önce mesaj çekmiş-
    
     Şehit onbaşı Mücahit Coşkunun, birliğine teslim olmadan önceki son mesajını teyzesinin oğlu Hüreyrel Yılmaza gönderdiği ortaya çıktı.
     Coşkunun mesajında, Afyondayım birazdan teslim olacağım. Telefonu kapatıp arkadaşıma teslim edeceğim. Allaha emanet olun, dua edin diye yazdığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER