Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamanın yaşandığı askeri mühimmat deposu yakınındaki Ataköy Mahallesi ile Kışlacık köyü mevkilerinde bomba imha uzmanlarınca arama tarama çalışması başlatıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, 5 Eylülde patlama meydana gelen askeri mühimmat deposu yakındaki Ataköy Mahallesi ile Kışlacık köyü mevkilerinde bomba imha uzmanlarınca arama tarama çalışması başlatıldı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, jandarma ekiplerince depo yakınında bulunan Ataköy Mahallesi ve Kışlacık köyünün girişlerinde kontrol noktaları oluşturuldu.
     Ekipler, Ataköy ve Kışlacıka araçlarıyla giriş yapmak isteyenleri durdurarak, kimlik kontrolü yapıp sadece evleri burada olanların geçişlerine izin verdi.
     Yetkililer ayrıca vatandaşları evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
     Çalışmalarla ilgili alınan güvenlik önlemleri, cami hoparlörleri aracılığıyla da mahalle ve köyde yaşayanlara duyuruldu.
     Daha sonra, bomba imha uzmanlarınca Ataköy ve Kışlacık çevresindeki arazilerde arama tarama çalışmasına başlandı.
     Önceki günlerde söz konusu iki yerleşim birimiyle buralara ulaşımın sağlandığı yollar, mühimmat parçalarından temizlenmişti. Ancak köy ve mahalledeki yolların bazı bölümleri yeniden inceleniyor.
     Ekiplerin çalışmaları tamamlandığında, alınan güvenlik önlemleri sona erdirilecek.
     Bu arada, patlamanın yaşandığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında ağır iş makineleriyle mühimmat parçalarının temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER