Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, patlamada şehit olan Ahmet Tosunun ailesine taziye ziyaretinde bulundu


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Ahmet Tosunun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Çetinkaya, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Hasan Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, ilçe yöneticileri Ali Şimşek, Mehmet Can ve Remzi Erol, Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Gülhan Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kaya ile şehit Ahmet Tosunun baba evinin önüne kurulan taziye çadırını ziyaret etti.
     Şehit babası Celil Tosun, annesi Raziye Tosun ve yakınlarına taziyede bulunan Çetinkaya, şehidin 6 aylık hamile eşi Seda Tosuna da baş sağlığı diledi.
     Çetinkaya, elim bir kaza sonucu 25 vatan evladının şehit olmasının kendilerini ve tüm yurdu üzüntüye boğduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Bu yavrularımız en kutsal görevlerini yerine getirirken hayatlarını kaybetmiş ve en yüce mertebe olan şehitlik makamına ermişlerdir. Ülke olarak, millet olarak acımız çok büyük. Bu elim kaza elbette en kısa sürede aydınlatılacak ve gerekli merciler tarafından açıklamalar yapılacaktır. Uzmanlar çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hem şehitlerin tespiti, hem de kazanın oluş şekliyle ilgili sonuçlar en hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacak ve şehitlerimiz de vatan toprağına en kısa sürede defnedilecektir. Kulaktan duyma bilgilerle anlık tepkiler vermek doğru olmaz. Bu tür davranışlar bilgi kirliliğine de neden olmaktadır. En doğru ve sağlıklı açıklama, yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamadır. Şehit aileleri ve vatandaşlarımızdan isteğimiz; sabırlarını ve metanetlerini kaybetmemeleridir. Allah bizlere bir daha böylesine acılar yaşatmasın.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER