Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit düşen Astsubay Bedri Nayimin Afyonkarahisardaki evinde yas var -Şehit Astsubayın oğlu: Çocukları olarak biz de onun izinden gideceğiz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Astsubay Bedri Nayimin Afyonkarahisardaki evinde yas var.
     Şehit Astsubay Nayimin Afyonkarahisar Zafer Mahallesindeki Türk bayraklarıyla donatılan evi önünde taziye çadırı oluşturuldu. Ankara Adli Tıp Kurumunun çalışmalarının tamamlanmasını bekleyen Şehit Astsubay Nayimin yakınları, cenaze töreninin Samsunda düzenleneceğini belirtti.
     Şehit Astsubayın oğlu olan ve Astsubay olarak Şırnakta görev yapan Yiğit Şahin Nayim, babasının vatanı ve milleti için 24 yıldır özverili, disiplinli bir şekilde çalıştığını belirterek, Çocukları olarak biz de onun izinden gideceğiz dedi.
     Evde bulunan yakınları, Nayimin mesleğini çok sevmesi ve disipliniyle tanındığını belirterek, Bedri Nayim, muayene ve imha uzmanıydı. Alanında Türkiyenin en önde gelen uzmanları arasında yer alıyordu. Bir çok söz söyleniyor ama Nayimin bulunduğu yerde bir sorun olması mümkün değil. Biz de olayı anlamaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Yakınları, Birgül Nayimin, eşiyle şehit düşmeden bir gün önce gördüğü rüya üzerine sohbet ettiklerini, kocasının geç saatlere kadar çalışmasıyla ilgili riskli bir işle uğraştıklarını söylediğini belirtti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER