Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Yılmaz, mesajında, 19 Mayıs 1919 Ulusal Kurtuluş Savaşının başladığı gün ve aynı zamanda Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olduğunu anımsattı.
     Atatürkün milli birlik ve dayanışmayı gerçekleştirmek için çıktığı yolculuğun, küllenen umutları canlandırdığını, Anadolu insanının tek yumruk olmasını sağladığını belirten Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
     "Tüm olumsuzluklara rağmen Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde tüm milletimizce ortaya konulan büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet olarak bırakılmıştır. Gençler, cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli örneği olacaksınız diyen Atatürk, Türk gençliğinin her zaman başarılı olacağına inancını dile getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürkün gençlerimize armağan ettiği Atatürkü, Anma, Gençlik ve Spor Bayramını içtenlikle kutluyor, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlarımıza Cenab-ı Allahtan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükran ve minnetle yad ediyorum."
    
     -ATSO Spor Oyunlarının 8incisi başlıyor
    
     Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Spor Oyunlarının 8incisi düzenlenecek.
     ATSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, üyelerin katılımıyla gerçekleşen ve geleneksel hale gelen Spor Oyunları 27 Mayısta başlayacağı bildirildi.
     Üyelerin katılmayı düşündüğü branşları 23 Mayıs Perşembe günü saat 17.00ye kadar oda genel sekreterliğine faks veya elden teslim edebilecekleri belirtilen açıklamada, Spor Oyunları fikstür çekiminin ise 24 Mayısta oda yeni hizmet binasında yapılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER