Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu: Sağlıkta tüm dünyaya örnek olacak bir altyapı oluşuyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Türkiyede sağlıkta tüm dünyaya örnek olacak bir altyapının oluştuğunu, Afyonkarahisarda da hizmette engel tanımadan çalışma yürüteceklerini belirtti.
     Erenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarda göreve başlamasının ardından Emirdağ hariç tüm ilçe hastanelerini denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldığını, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti.
     Afyonkarahisara hizmet için geldiklerini, il yöneticilerinin kendisine destek verdiğini ve bütünlük sağladıklarını aktaran Erenoğlu, hizmet için hızlı adımlar atacaklarını belirtti.
     Halkın sağlığı konusunda çok duyarlıyız, dertleriyle dertleneceğiz diyen Erenoğlu, hizmette zaman sınırı ve engel tanımadıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
     Sağlık alanında tüm dünyaya örnek olacak bir altyapı oluşuyor. Hizmet için 7 gün 24 saat ulaşabilir olacağız. Her türlü eleştiriye de açığız, motivasyonumuzu artırır, yeter ki hakaret içermesin. Tüm personelimiz çalışma aşkı ve şevkine sahip, onlardan güler yüz ve hasta memnuniyetini gözetmelerini bekliyorum. Anadolu halkı hizmeti takdir eder.
    
     -İki hastane yeni binalarına taşınacak-
    
     Erenoğlu, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesindeki çocuk bölümünün kısa sürede yeni yerlerine taşınarak, daha iyi şartlarda vatandaşa hizmet vereceğini de kaydetti.
     Personelin her sıkıntısını dinleyeceklerini, sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturacaklarını dile getiren Erenoğlu, bayrağı teslim aldıkları kişileri de unutmayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER