Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu:

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: -29 Ekimde açılması planlanan Zafer Bölgesel Havaalanından İhsaniye ilçesine bağlanacak yol, ilçenin daha da kalkınıp güzelleşmesinde önemli rol oynayacaktır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 29 Ekimde açılması planlanan Zafer Bölgesel Havaalanından İhsaniye ilçesine bağlanacak yolun, ilçenin daha da kalkınıp güzelleşmesinde önemli rol oynayacağını bildirdi.
     Balkanlıoğlu, görevine yeni başlayan İhsaniye Kaymakamı Muhammet Kayayı makamında ziyaret ederek, ilçedeki yatırımlar, eğitim, sağlık, asayiş ve tarım çalışmaları hakkında ondan bilgi aldı.
     Kayaya hayırlı olsun dileklerini ileten Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarın, vatanı ve milletine bağlı, yardımsever, komşusu açken tok yatmayan insanlardan oluştuğunu söyledi.
     İhsaniye ilçesinin de sorunu olmayan, termal suları, devre mülk ve lüks otelleriyle zengin bir ilçe olduğunu dile getiren Balkanlıoğlu, Kayadan özellikle termal otelciler ve devre mülk işletmecileriyle iyi ilişkiler içinde olmasını istedi.
     Balkanlıoğlu, doğal zenginlikler olan yer altı kaynaklarının en verimli kullanılması amacıyla ilçede çalışmaların sürdürüleceğini anlatarak, 29 Ekimde açılması planlanan Zafer Bölgesel Havaalanından İhsaniye ilçesine bağlanacak yol, ilçenin daha da kalkınıp güzelleşmesinde önemli rol oynayacaktır dedi.
     Kaya da yapımı tamamlanan ve sadece acil servis hizmeti veren İhsaniye Türk Kızılayı Maden Suyu Hastanesine gerekli onay verilmediğinden burasının resmi açılışının yapılamadığını ifade ederek, Balkanlıoğlundan destek talebinde bulundu.
     Daha sonra, İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkarı makamında ziyaret eden Balkanlıoğlu, İhsaniye Türk Kızılayı Maden Suyu Hastanesini inceledi ve burasının kısa sürede tümüyle faaliyete geçirilmesi için gerekli girişimlerin yapılacağını dile getirdi.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER