AGD Konya Şube Başkanı Güneş:

AGD Konya Şube Başkanı Güneş: -Fetih şuuruyla Mekke fatihleri gibi davranırsak; Filistindeki zulüm, Iraktaki vahşet, Afganistandaki işgal, karşımızda kaç dakika dayanabilir-


KONYA (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Fetih şuuruyla Mekke fatihleri gibi davranırsak; Filistindeki zulüm, Iraktaki vahşet, Afganistandaki işgal, karşımızda kaç dakika dayanabilir- dedi.
     Güneş, Mekkenin fetih yıl dönümü dolayısıyla dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, 31 Aralıkı karanlık bir çağın kapatılıp yeni bir çağın açıldığı gün olarak nitelendirdi.
     Mekkenin fethiyle birlikle insanlık için yeni bir günün doğduğunu ifade eden Güneş, Cemaat ve ümmet bilinci içinde dünya Müslümanları olarak hepimiz, fetih şuuruyla Mekke fatihleri gibi davranırsak; Filistindeki zulüm, Iraktaki vahşet, Afganistandaki işgal karşısında kaç dakika dayanabilir- Yahudi vahşetine, zalim Amerika ve batının zulmüne seyirci olan suskun dünya kahrolsun dedi.
     Güneş, 31 Aralıktaki Mekkenin fetih yıl dönümünün saat 19.30da Mevlana Kültür Merkezinde kutlanacağını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AGD Konya Şube Başkanı Güneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER