Ağrıda amca çocuklarından 4 gündür haber

Ağrıda amca çocuklarından 4 gündür haber alınamıyor -Eleşkirt Kaymakamı Ezgi: Dört gündür yapılan tüm aramalara rağmen maalesef hiçbir ize rastlanmadı. Temennimiz o ki çocukların bir an önce sağ salim bulunarak, ailelerine kavuşt


AĞRI (A.A) - Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi, iki amca çocuğundan 4 gündür haber alınamadığını belirterek, Dört gündür yapılan tüm aramalara rağmen maalesef hiçbir ize rastlanmadı. Temennimiz o ki çocukların bir an önce sağ salim bulunarak, ailelerine kavuşturulmasıdır dedi.
     Alagün köyünde yaşayan ve 4 gün önce kaybolan amca çocukları 4üncü sınıf öğrencisi Gökhan Bayram ile 2inci sınıf öğrencisi Azad Bayramı arama çalışmaları sürüyor.
     Kaymakam Ezgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 amca çocuğunun 4 gün önce kayıp olduğunu belirterek, Pazartesi gününden bu yana jandarma ile sivil savunma ekiplerinin, köylülerin de desteğiyle arama çalışması yaptığını söyledi. Ekiplerin köydeki bütün evleri kontrol ettiğini vurgulayan Gökhan, şöyle devam etti:
     Köyde samanlıktan ahıra kadar her taraf didik didik arandı. Köyümüz düz bir ovada. Dolayısıyla dağlık da değil. Köyde her tarafı rahatlıkla görebiliyorsunuz. Dört gündür yapılan tüm aramalara rağmen maalesef hiçbir ize rastlanmadı. Temennimiz o ki çocukların bir an önce sağ salim bulunarak, ailelerine kavuşturulmasıdır. Pazartesiden beri ben de köye iki defa gittim. Çocukları kaybolan ailelerle görüştüm. Diğer köy sakinleriyle görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Onların acılarını paylaştık. İnşallah çocuklarımız en kısa sürede bulunur.
     Ezgi, çocukların biran önce bulunması için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.
    
     -Çocuklarımızın kaçırıldığını düşünüyoruz-
    
     Haber alınamayan Gökhan Bayramın babası Hasan Bayram da 4 gündür ailece perişan olduklarını, tek isteklerinin çocuklarının sağ salim bulunması olduğunu söyledi. Çocukların nereye kaybolduğunu bilmediklerini dile getiren Bayram, şunları kaydetti:
     Her yeri didik didik aradık. Allah devletimizden, akrabalarımızdan razı olsun. Beraber her tarafı aradık ama bulamıyoruz. Kimseyle bir düşmanlığımız yok. Kimseden şüphelenmiyoruz. Çocuklarımızı kaçıran her kimse insanlığı varsa geri getirip bırakacak. Ama insan değilse bizim çektiğimiz acıları o da çeksin. Çocuklarımızın kaçırıldığını düşünüyoruz. Köy yerinde çocuk nasıl kaybolur- Ben bunu anlayamıyorum.
     Anne Hazal Bayram ise çocuğunun Pazartesi kahvaltısını yaptıktan sonra okuluna gittiğini, bir daha haber alamadığını belirterek, Öğretmeni haber verdi; çocuğunuz yok dedi. Ben gidip hemen her tarafı aradım. Köyden önüme gelen herkese sordum. Bu çocuğu kimse görmedi mi diye- Sonra öğretmenle birlikte karakola gittik. Eğer bilen gören varsa Allah rızası için haber versinler diye konuştu.
     Azadın babası Selahattin Bayram da çocukları görenin kendilerine haber vermesini isteyerek, Bu çocuklar 4 gündür yok. Her tarafa baktık. Bakılmadık yer bırakmadık. Hiç bilgimiz yok, nereye gittiklerini bilmiyoruz. Bizim köyde herkes akraba. Kimse bilmiyor nereye gittiklerini. 4 gündür sivil arama ekipleri, jandarma ve bütün köy halkı arıyoruz. Ama bulamadık. Allah rızası için sesimizi duyun ve çocuklarımızı bulmamıza yardımcı olun ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman - Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda amca çocuklarından 4 gündür haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER