Ağrıda cezaevi firarisi yakalandı

Ağrıda cezaevi firarisi yakalandı -Kentte 15 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi düzenlenen operasyonla yakalandı


AĞRI (A.A) - Ağrıda 15 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi düzenlenen operasyonla yakalandı.
     Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hakkında silahlı yağma, dolandırıcılık, başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanma, görevi yaptırmamak için direnme, hakaret gibi 15 ayrı suçtan aranan N.Ynin Doğubayazıt ilçesi Abdigör Mahallesinde bir evde saklandığı bilgisine ulaştı.
     Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla N.Ynin kaldığı eve operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında kaçan N.Y, polis memurlarının üzerine ateş açtı. N.Y, özel harekat ekiplerinin kaçmasını engellemek amacıyla yaptığı müdahale sırasında omzundan yaralandı. Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılan N.Y, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi.
     Ekipler, N.Ynin üzerinde yaptıkları aramada, bir adet tabanca, bu tabancaya ait şarjör buldu. Bölgede yaptıkları incelemede 1 adet mermi kovanı bulan ekipler, N.Ynin kaldığı evin salon kısmında 200 gram uyuşturucu, sahte nüfus cüzdanı, bir adet sahte yeşil kart ile çanta içerisine gizlenmiş bir adet kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirdi.
    
     Muhabir: Selahattin Kaçuru - Fatma Güven / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda cezaevi firarisi yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER