Ağrıda kurulan spor klüpleri tanıtıldı

Ağrıda kurulan spor klüpleri tanıtıldı


AĞRI (A.A) - Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yeni kurulan 5 spor kulübünü tanıttı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Olimpik Spor Kulüp Başkanı Yavuz Aydemir, Buz Hokeyi Kulüp Başkanı Alper Güngörmüş, Ağrı Atlı Spor Kulüp Başkanı Hüsamettin Aydın katıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erim, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslanın destekleri ile Oryantiring, Dağcılık ve Bisiklet, Buz Hokeyi Kulübü, Golf Kulübü, Olimpik Spor Kulübeleri adı altında 5 spor kulübünü hayata geçirdiklerini söyledi.
     Bunların dışında 12 kulübün de daha aktif hale getirileceğini belirten Erim, Ağrıda spor yapan gençlerin çoğunlukla, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından oluştuğunu ifade etti.
     Erim, Maddi imkanları kısıtlı aileler çocuklarını spora göndermek için ellerinden gelen çabayı sarf ediyor. Bu çocuklar, yaptıkları spor ile hayata tutunuyor ve sporu bir çıkış yolu olarak görüyor. Kurulan kulüp sayısının artmasının, bizim daha çok mağdur gence ulaşmamıza yardımcı olacağını düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ağrıda kurulan spor klüpleri tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER