Ağrıda Otelciler Birliği kuruluyor

Ağrıda Otelciler Birliği kuruluyor -Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Bulut: Ağrıda Otelciler Birliği kurulduğunda, hem konaklama sektöründe kalite artacak, hem de daha çok konuğun memnuniyetini kazanmış olacağız (Fotoğraf


AĞRI (A.A) - Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün Ağrıda bulunan otel sahiplerini yönlendirmesi ile otel işletmecileri tarafından Ağrı Otelciler Birliği kurulacak.
     Ağrı Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrıda bulunan kamu misafirhaneleri burada otelciliğin gelişmesine engel olduğunu belirterek, Otelciler Birliğinin kurulmasının Ağrı için son derece yararlı sonuçlar doğuracağını söyledi.
     Ağrıda bulunana otellerin koordine içinde olmalarının hizmet kalitesini artıracağını öne süren Bulut, şunları kaydetti:
     Ağrıda Otelciler Birliği kurulduğunda, hem konaklama sektöründe kalite artacak hem de daha çok konuğun memnuniyetini kazanmış olacağız. Bu konuda, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan diğer illerdeki kültür ve turizm müdürlükleriyle de görüşüyoruz. Amacımız, Doğu Anadoluda Otelciler Birliğinin de kurulmasına ön ayak olmak. Bu sayede Ağrı ve diğer doğu illerimiz, turist ağırlama ve daha fazla turist çekme şansını yakalamış olacağız.
    
     Muhabir: Fatma Güven - Metin Göktekin / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ağrıda Otelciler Birliği kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER